Btw-aangifte voor ZZP-ers

Ondersteuning nodig bij de btw-aangifte? ZZP-ers zijn verplicht maandelijks of per kwartaal de btw-aangifte te doen bij de Belastingdienst. U dient ontvangen btw over uw verkoopfacturen af te dragen. Aan de andere kant kunt u de betaalde btw over de inkoopfacturen in mindering brengen.

Vindt u het lastig om te bepalen welk btw-tarief u in rekening dient te brengen, hoe u leveringen of diensten naar het buitenland dient te boeken en hoe u de btw-aangifte vervolgens verzorgt? Hoorn Administratieve Dienstverlening neemt dit voor u uit handen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

ZZP-service en aangifte inkomstenbelasting

We hanteren in Nederland verschillende tarieven voor de btw. De regelgeving is afhankelijk van de branche waarin u actief bent. Ik heb de kennis van deze wet- en regelgeving, net als meer dan 25 jaar ervaring vanuit de praktijk. Door veranderingen in de regelgeving nauwlettend in de gaten te houden en de btw-aangifte voor u uit handen te nemen heeft u daar zo min mogelijk omkijken naar.

Wilt u zonder beperkingen ondernemen en er ondertussen op kunnen vertrouwen dat de btw-aangifte netjes wordt verzorgd? Neem contact op via telefoonnummer 0229 – 31 70 08 of gebruik daarvoor het contactformulier.