Administratieve Dienstverlening voor ZZP-ers

Aan de slag als ZZP-er en u volledig richten op de onderneming? Groeit de administratie u boven het hoofd en wilt u die graag uit handen geven? Maak gebruik van de ZZP-service voor zelfstandig ondernemers, win advies in over de aangifte inkomstenbelasting of laat die volledig uit handen nemen. Moeite met de btw-aangifte of specifieke vragen over het te berekenen btw-tarief? Hoorn Administratieve Dienstverlening is als officieel IkWordZZPer.nl-partner de specialist waar u naar zoekt.

ZZP-service en aangifte inkomstenbelasting

De ZZP-service voor zelfstandig ondernemers en zelfstandig professionals helpt u de administratie voor een all-in tarief per maand uit handen te geven. Geen omkijken naar de boekhouding en belangrijke fiscale zaken. Voldoe netjes aan de richtlijnen die de Belastingdienst hanteert, zonder dat u daar zelf mee aan de slag hoeft.

Doet u zelf de administratie, maar heeft u moeite met de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting? Zoekt u een administratief en fiscaal specialist die u helpt de aangifte optimaal in te vullen? Dankzij jarenlange ervaring en specifieke kennis van de actuele wetgeving per branche kunt u rekenen op een optimale aangifte inkomstenbelasting, die u helpt optimaal te profiteren van fiscale voordelen.

Btw-aangifte voor ZZP-ers

ZZP-ers doen maandelijks of per kwartaal btw-aangifte. U dient de ontvangen btw over verkoopfacturen af te dragen en u kunt daarop de betaalde btw over inkoopfacturen in mindering brengen. Benieuwd welk btw-tarief u dient te berekenen of krijgt u te maken met intracommunautaire leveringen of diensten? Geef de btw-aangifte voor ZZP-ers uit handen aan een ervaren specialist.

Meer informatie of een afspraak maken?

Bent u op zoek naar een ervaren administratiekantoor in Hoorn welke gespecialiseerd is in boekhouding, administratie en belastingaangiften voor ZZP-ers en het MKB? Dan bent u bij Hoorn Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres! Maak nu een afspraak en maak kennis met onze administratieve dienstverlening.