Administratieve dienstverlening voor het MKB

Dankzij meer dan 25 jaar ervaring als controller en financieel manager bij een beursgenoteerde onderneming geeft u de administratie uit handen aan een ervaren boekhouder. Als zelfstandig ondernemer ken ik de uitdagingen waar u als MKB-er mee te maken heeft. Hoorn Administratieve Dienstverlening bevindt zich bovendien gewoon bij u in de buurt, waardoor er altijd een korte lijn beschikbaar is voor specifieke vragen of zaken waarover u wilt overleggen.

Administratiekantoor met verstand van ondernemen

Voor een kleinschalig administratiekantoor in Hoorn gelden dezelfde ondernemersuitdagingen als waar u als MKB-er mee te maken heeft. Dat levert feeling op met het ondernemerschap, op basis waarvan u kunt rekenen op persoonlijke ondersteuning op de punten waar u dat wenst. U kunt de volledige administratie uit handen geven of specifieke taken bij de specialist neerleggen, afhankelijk van de beschikbare capaciteit en expertise binnen uw eigen onderneming.

Uitgebreide administratieve dienstverlening voor het MKB

Benieuwd voor welke fiscaal-administratieve taken u terecht kunt? Het gaat bijvoorbeeld om:

  • De complete financiële administratie
  • Specifieke fiscale zaken
  • Salarisadministratie van uw MKB-onderneming

Daarnaast kunt u rekenen op vrijblijvend advies op het gebied van de diverse belastingen, zoals de omzetbelasting en de inkomstenbelasting. Wenst u ondernemersbegeleiding, bijvoorbeeld om de onderneming fiscaal en administratief goed op poten te zetten? Daarvoor bent u bij Hoorn Administratieve Dienstverlening aan het juiste adres.

Daarom Hoorn Administratieve Dienstverlening

  • Klantgericht en kennis van ondernemen
  • De beste prijs-/kwaliteitverhouding dankzij kleinschaligheid
  • Onbeperkt financieel en fiscaal advies op basis van 25 jaar ervaring

Meer informatie of een afspraak maken?

Wilt u meer weten over onze administratieve dienstverlening voor het MKB? Bel met telefoonnummer 0229 – 31 70 08 of gebruik het contactformulier om contact op te nemen met Hoorn Administratieve Dienstverlening.